Вход / Регистрация
За нас

Добре дошли, в сайта на "ВВС" ООД.

Надяваме се, че тук ще можете да получите подробна информация за предалаганата от нас услуга "Rent a Car" (автомобили под наем) и отговор на всички въпроси, свързани с използването й.

Фирма "ВВС" ООД е създадена 2004 година и работи изцяло в сферата на услугите.

Основната дейност на фирмата е отдаване на автомобили под наем. Офисите на фирмата са в гр. Стара Загора и гр. Бургас.

Дружеството е с установени стабилни пазарни позиции в сферата на отдаване на автомобили под наем. Поддържането на високо качество на широк спектър на предлагани услуги, постоянното осъвременяване и включване на нови технологии са от особено значение за просперитета на фирмата и задържането и в бранша.

Основни цели и приоритети на фирмата са сигурността на пътниците и надеждността на предлаганите автомобили, като същевременно с това ВВС винаги се грижи за задоволяване потребностите и нуждите на своите клиенти от страната и чужбина.

Към настоящия момент във фирмата има назначени 10 служители на постоянен трудов договор, някои от които са със специална квалификация и езикова подготовка, съответстваща на спецификата на дейностите и услугите, предоставяни от фирмата.

Ценовата политика на фирмата е гъвкава и дава възможност за формирането на най-подходящата за всеки клиент оферта. Компанията предлага разнообразна гама автомобили и микробуси от различни класове и марки. Предлаганите от нас автомобили са с платени пътни данъци и такси и са застраховани с пълно aвтокаско - за автомобилите и пътниците в тях.

Компанията предлага на клиентите си и други услуги като доставка автомобил на адрес, прибиране на автомобил и трансфер от и до всяка, посочена от клиента точка на България и извън страната.

Фирмата предлага и услугата Автомобил под наем с шофьор (rent a car with driver). Персоналът на фирмата е квалифициран, с оглед дейността на компанията. На разположение на клиентите са професионални шофьори, които се грижат за тяхното удобно, сигурно и безаварийно пътуване.

Компанията обслужва и дългосрочни договори. Наши партньори са:

Мицуи Енергийни Проекти и в частност IHI и Toshiba, Япония
Сименс Австрия
FAM, Германия
Ей и ЕС ЗС
Лукойл нефтохим, Бургас
Промет сейф, Казанлък
Ремотекс, гр. Раднево
Техексим ЕООД
Компания може да се похвалим с коректно и отлично обслужване, за което говорят наши предишни и настоящи клиенти.

Уверете се сами…!