Вход / Регистрация
Условия

1.ОБЩИ УСЛОВИЯ

Наемателят трябва да е навършил 23 години и да притежава редовни лични документи: паспорт и свидетелство за правоуправление най-малко от 2 години . Минималният срок за наемане на автомобила е 24 часа . Наемателят е длъжен да върне автомобила с всички предадени му документи и оборудване в уговорения срок и място . При просрочие от 2 часа без предупреждение се заплаща допълнително наем ден .

2.НАЕМНА ЦЕНА НА АВТОМОБИЛА

Наемната цена на автомобила включва :

Неограничен пробег, застраховка „Гражданска отговорност „ , Пълно „Автокаско” , пътен данък, винетна такса , застраховка на местата в автомобила . Заплащането се извършва при наемане на автомобила . Приемат се плащания с кредитни и дебитни карти VISA , MASTER CARD . При получаване на автомобила се заплаща ДЕПОЗИТ 100 – 200 евро в зависимост от класа на втомобила.

3.ГОРИВО

Наемната цена на автомобила не включва гориво .Ако клиентът върне автомобила с пепълен резервоар , в случаите когато е получил автомобила с пълен резервоар , то той трябва да заплати стойността на горивото до пълен резервоар +10 евро неустойка.

4.ТАКСИ

Доставка и приемане на автомобила :летище Бургас - 5 евро, летище Варна - 30 евро, летище София - 70 евро, Обзор,Свети Влас,Несебър,Созопол,Приморско,Царево -10 евро , Равда,Ахелой,Поморие,Черноморец - 5 евро .

5.ЗАСТРАХОВКИ

Автомобилите на "ВВС-ООД" са с действаща "Гражданска отговорност",Автокаско, застраховка на местата. Автокаското на наетия автомобил не покрива щети по ходовата част на автомобила /гуми,джанти,окачване/ , както и вътрешния интериор на автомобила. Ако клиентът загуби документи или ключове на наетият автомобил е длъжен да заплати всички възможни възникващи разходи в следствие на това . Ако наетият автомобил бъде откраднат ,а документите и /или ключовете на наетото превозно средство не са у наемателя , то последният носи пълна парична отговорност за автомобила. При какъвто и дае пътен инцидинт независимо дали наемателят е виновен или не , то задължително трябва да изчака органите на реда и да се снабди с протокол за ПТП и незабавно да уведоми наемодателя. Ако наемателят е шофирал под влияние на наркотици или алкохол е причинил вреди на автомобила , то той заплаща тяхната стойност. При ПТП по вина на наемателя , отговорността му се огроничава до размера на депозита при положение ,че има протокол от пътна полиция . При липса на такъв протокол наемателят заплаща 100% щетите по автомобила .

6.АКСЕСОАРИ

Детско столче от 9 до 18 кг. и от 9 до 36 кг. - 5 евро за целия наемен период . GPS навигационна система "GARMIN" - 3 евро на ден ,но не повече от 30 евро за целия наемен период .Вериги за сняг - 5 евро за целия наемен период .

7.ДОПЪЛНИТЕЛЕН ШОФЬОР

Клиентите на "ВВС ООД" могат да ползват автомобил с шофьор , като заплатят допънително 15 евро за 8 часов работен ден .

8.ШОФИРАНЕ ЗАД ПРЕДЕЛИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

С автомобилите на "ВВС ООД" може да се шофира зад граница след предварителна уговорка и заплащане на допълнителна такса .

9.ПЪТНИ ТАКСИ И ГЛОБИ

Всички глоби и санкции получени при неспазване закона за движение в Република България през наемния период се заплащат от наемателя. В случай на ПТП с наетия автомобил , при което има трайна загуба на трудоспособност или смърт на шофьора или пътниците в автомобила , наемодателят не носи отговорност .